9 Ekim 2010

Kadıköy ve Galatasaray

En son Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi Kadıköyde 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın tarihi 22 Aralık 1999'u gösteriyordu ve o günden bu güne kadar Galatasaray'ın Kadıköyde oynadığı 12 resmi mücadelede 10 yenilgi elde etti.

İşte sezonların maç dökümü

Fenerbahçe 2 Galatasaray 1
Şampiyonluk yolunda Fenerbahçe deplasmanına çıkan Galatasaray'ın tek gölü Suat Kaya'dan geldi. Maçla ilgili akılda kalan olay ise Fenerbahçe kaptanı Rüştü'nün vakitten çalma girişimlerine hakemin sessiz kalması

Fenerbahçe 1 Galatasaray 0 
Maçın hakemi olan Ali Aydın'ın formasında kırmızı renk bulunan takımdan dört oyuncuyu oyun alanı dışına davet etmesi ve rakip takımın maçı başladığı sayıda futbolcuyla bitirmesi Galatasaray hanesine bir yenilgiyi daha ekledi.

Fenerbahçe 6 Galatasaray 0
Hasan Şaş'a yumurta , Mondragon'a kaytap , Terim'e su şişesi , sahaya çakı , 1 maç saha kapatma cezası...

Fenerbahçe 2 Galatasaray 1
Galatasaray sezonu kötü bir yerde bitirir. Lakin Kadıköyde çok iyi oynar , dakikalar 85'i gösterdiğinde Galatasaray atağında Tuncay Şanlı Cesar Prates'e faul yapar , hakem devam ettirir ve Mehmet Yozgatlı'nın golüyle Fenerbahçe maçı 2-1 kazanır. Golümüzü Ömer Erdoğan attı

Fenerbahçe 1 Galatasaray 0
Formaliteden 33. haftada oynanan maçta atılan su şişeleri maça damgasını vurdu.

Fenerbahçe 4 Galatasaray 0
Fenerbahçe oynadı ve hakkınla kazandı , Galatasaray'da Saidou kırmızı kart ile oyun dışında kalırken Erik Gerets'in defansta Ferhat ve Uğur tercihleri çok sorgulandı.

Fenerbahçe 2 Galatasaray 1
Alex ile Kezman'ın peşpeşe attığı gollere ikinci yarıdaki üstün oyunumuz ve Ümit Karan'ın kafa golü ne yazık ki yetmedi. Maçta Ümit Karan'ın kafası yarılırken Faryd Mondragon'a da patlayıcı madde isabet etti.

Fenerbahçe 2 Galatasaray 0 
Fenerbahçe'nin haklı galibiyetiyle biten maça. Maça Kalli , Sabri Sarıoğlu'nu ön libero oynatarak damgasını vurmuştur.

Fenerbahçe 4 Galatasaray 1
Galatasaray daha maçın başında Lincoln ile öne geçmiştir daha sonra skora denge gelirken hakem önce direk serbest atış verdiği frikik atışı ağlara gidince kararından vazgeçer !

Fenerbahçe 3 Galatasaray 1
Daha maç başlamadan maçın yardımcı hakeminin kafası yarılmıştır. Hakem Bünyamin Gezer bu olayı protesto (!) ederek maçı 5 dakika geç başlattı. Fenerbahçe'nin attığı ilk golde Alex de Souza ofsayttır , ikinci golde Alex kendisini yere atıp penaltı kazandırmıştır. Kader Keita , Roberto Carlos'a yumruğu vurana kadar Carlos'un kendisine sarılmasına seyirci kalmıştır ve Kader Keita oyundan atılırken hakem faul atışını bize vermiştir ! Hakan Balta'nın attığı gole karşılık Guiza'nın golü maçın sonucunu ortaya çıkartmıştır.

1 yorum:

www.kepirtepepetrol.com dedi ki...

Bu resmin hatasıyım :D Galatasarayın taraftarıyım :D