13 Eylül 2009

Yoruma Gerek Yok

Yorgun da olsa Galatasaray'ın kuşlar için av mevsimini başlattığı Beşiktaş maçındaki yorgunluğu kendisini epeyce gösterdi .

Maç için kesinlikle farklı kazanacağız diye dönüp duruyorduk zaten . Beşiktaş'ın Galatasaray'ın yorgunluğundan istifade edecek oyun anlayışına yönelik olarak Elano'yu televizyondan izleyen Tabata ile Yusuf'a M.Sarp ile Topal çok iyi direnç gösterince bu olayda olmadı . Rüştü zaten her Galatasaray maçının kahramanı olarak yer alıyor iyi ya da kötü olarak ve dün akşam Rüştü'nün ilk goldeki hatası Galatasaray'ı epeyce rahatlattı . Mustafa Sarp gizli kahraman ki sene başında kimse böyle bir performansı beklemiyordu kendisinden . Sabri'nin performansının üst düzeyde olması Keita'nın gayretiyle Galatasaray ayakta durdu . Aslında ikinci yarıya girerken Kewell ile Elano'nun yer değişeceğini düşündüm lakin hocamız Frank Rijkaard iyice yorulan ve biten Kaptan'ın yerine Elano tercihini kullandı .

İkinci yarı mecbur üzerimize gelen Beşiktaş karşısında Leo Franco kalitesini tescil altına aldı ve Galatasaray'ın rahat , farklı kazanmasındaki katkısını ilave ettirdi .

Sonuç olarak ; Hafta başından beri milli maç arasının Galatasaray'ın hızını keseceğini düşünen ama yinede Galatasaray takımından farklı bir galibiyet bekleyen bu Galatasaray Yobazı'nı utandırmadığınız için sağolun aslanlar ...

Hiç yorum yok: