26 Mart 2009

Çıkart o gömleği Bülent !


Bordeaux : 3-1 önde olan Galatasaray geriye yaslanıyor ve Sabri ömrü hayatı boyunca sadece bir kere yapabileceği şut olan düzgün , yerden ve sert bir vuruşla 90'da Galatasaray'ı bir üst tura taşıdı

Konya : Galatasaray futbol sentezine ters bir durum olan sonucun üstüne yatma taktiği işe yarıyor

Hamburg : Almanya'da 10 kişi kalınca Lincoln - Mehmet değişikliği ile Bülent Galatasaray'ı hapsediyor yarı sahasına Kewell stoperde aslan gibi mücadele ediyor ve Allah'ın bir lütfuyla Galatasaray 1-1'lik skorla bir nevi tur bileti cebinde dönüyor . Oysa Lincoln gibi topa basıp ve saklayabilen bir oyuncu sahada olsa Galatasaray galip bile gelebilirdi .

Trabzon : Lincoln'un tepkisine karşılık "disiplin" uygulamaya kalkan Bülent , Lincoln'u yanında tuttu 90 dakika boyunca , yerine Ümit Karan ile başlayıp 4-4-2 taktiğine geçti birden Bülent . Oysa yağmurlu havada derinlemesine top atan ve uzaktan kaleyi gördümü sağlam şut atan ve Ümit Karan yahut Mehmet Güven'e göre Trabzonspor'a daha fazla sıkıntı verebilecek olan Lincoln oyuna girmedi . Galatasaray 1 puanı aldı , Trabzonspor becerikli olsa ya da Morgan'a takılmasa 3 puanı alacaktı.

Hamburg : 48' de 2-0 önde olan Galatasaray'ın maç bitiminde kupadan elenmişse o hoca , kim olursa olsun istifasını vermelidir . Yine stoper eksikliğinde geriye yaslanma , yine sonucu koruma içgüdüsü ne Bordeaux ne de Trabzonspor maçlarından ders alınmaması avrupa defterini kapattı.

Skibbe'nin hücüm eden takımına sakatlıklar damgasını vurmasaydı ve Skibbe en azından şu yerli oyunculara biraz daha sert davransaydı kimse Galatasaray'ın hocası olarak Bülent Korkmaz'ı düşünmezdi bile . Tamam futbolculuğunu ve Galatasaray'a verdikleri tartışılmaz Bülent'in ama teknik sorumluluk ayrı bir durum ve Bülent için erken midir yoksa o sıfat o'na büyük mü geldi tartışılır ama Bülent'in sezonsonu üstünde sözleşme yazan o kağıt parçasını yırtıp atması gerekiyor .

Hiç yorum yok: