1 Kasım 2008

İkisi De Kazanamadı


Bugun ligin önemli maçlarında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Trabzonspor İstanbul'da , Eskişehirspor ile Fenerbahçe ise Eskişehir Atatürk Stadyumunda puan mücadelesine çıktıklar .

Saat 15:00'te oynanan ve İbrahim Akın önderliğindeki İstanbul B.B. özellikle ilk yarı çok posizyona girmesine rağmen golu bulamazken geride kalan 8 haftada ortasahada Trabzonspor'un bel kemiği olan Colman ve Selçuk'tan önce Colman'ın asistiyle Tayfun'dan gelen golle devreyi yenik kapattılar . İkinci yarı Belediyespor tam baskı kurup beraberlik peşinde koşarken bu sefer Selçuk İnan sezonun en güzel gollerinden birisini Belediyespor filelerine yolladı . Zaten geri kalan goller Yattara ve Gökhan'dan geldi . Şurada Gökhan Ünal'a bir parantez açmak gerekirse , bencilliği bir kenara bırakıp daha çok pas trafiği yaparsa takımın ve kendi başarısı artar . Maçın adamı bana göre Colman ile Tony Sylva.

Akşam yemeğinden sonraki menümüz ligin formda ekiplerinden Eskişehirspor ile Fenerbahçe arasındaydı . Fenerbahçe'nin defansı aksıyor bu açıkça ortada . Orta Alandaki yeni imajıyla C.Maldonado ya da Selçuk Şahin bu takımın oyuncusu olmadığı ortada . Uğur Boral ile Guiza iyi mücadele ederken Semih 73 ve 90+2'de posizyonlarda ortaya çıktı . Edu geçen sezon belki şampiyonluğu kaybettiren asistinin üzerine koyarak kendi ağlarına gol attı . Şimdi Edu ülkemizde 3.sezonunu yaşarken gram mı Türkçe bilmez ? Her Fenerbahçe defansı arkasına atılan topun ya da yapılan ortanın gol olma olasılığı bu kadar yüksek iken neden önlem almazlar bilinmez . Maçın kırılma anları Guiza'nın kaçırdığı net goller , Eskişehir'in verilmeyen golu ve hakem Kuddusi Müftüoğlu'nun verdiği haklı kararındaki kırmızı kart . Eskişehirspor'a gelince tebrik etmekten başka yazılacak kelimeler onlar için haksızlık olur . 10 kişi kalanın dağıldı bir ligte , Fenerbahçe karşısında yarım saat sonunda bir eksik adamı olan takım çift forvetinden birini çıkartmadan ve 90+4 de bile hâlâ hucüm pres ile gol arayan bir takımdı .

Mikrofonlarımız İstanbul Ali Sami Yen stadyumunda

Hiç yorum yok: