18 Ekim 2008

Sen Tanrı Mısın ?


"Bir futbol maçını 5 dakika uzatabilirsiniz ama uzatmaya 1 dakika eklemek ne oluyor. FIFA hakemisiniz Uğur'u niye atmıyorsunuz? Bütün takdir hakları denen lanet şeyi niye hep rakip takıma kullanıyorsun? 90+5. dakikada hocayı oyundan atıyorsunuz. Tanrı mısın bana çık diyorsun? Yolda görünce bana selam veriyorlar sahada aslan kesiliyorlar. Sana küfür mü ettik? Bize niye sürekli uyarı yapılıyorlar? Bakın şu halimize. Sevimsiz ve rezil bir ortam. Türkiye'de bir tane hakem yok. Bizi 10 senedir Avrupa'da niye temsil edemiyorlar? Bir insan da yürek yoksa gerisi boş. İnsan çuvaldızı kendisine batıracak. Serkan Çınar nasıl hakemlik yapacak bu ortamda. Ne yapıyorsun? Fenerbahçe'nin düzenine göre tedbir aldık. Sergio'yu oyuna aldık. Golü bulduk ama bana göre kırılma noktası Uğur'un atılmasıydı. Bana göre bu maçın bu hale gelmesi hakemdir. Her iki ekibi de kutluyorum. Son dakikalarda çok puan kaybettik ama bizim hatamız bu. Oyunun gereği neyse onu yapmalıyız. Serdar Kulbilge 4. kartını gördü oynayamayacak. Fenerbahçe enteresan bir sistemle oynadı. Galiptik ancak Sergio'nun sakatlığı planları alt üst etti. Saçma sapan pozisyonlarla maçı kaybetmek zorunda kaldık"

2 yorum:

methaldar dedi ki...

Yılmaz Vural'ı bu nedenle hiç sevmiyorum işte. Çuvaldızı kendine batırlmalı diyor ama batırmıyor. Kocaeli ilk yarı gayet iyiydi, 2. yarıdaki değişiklikle takım ritmini kaybetti. Son 10 dakika ise felaketti, tamamen oyundan koptular. 80. dakikadan itibaren hakemin maçı bitirmesini beklediler sadece, futbol oynamayı unuttular arada. Son golü de o yüzden yediler.
Bir de şunu anlamıyorum, bu kadar senelik teknik adamsın, şu Euro 2008'i hiç mi seyretmedin, orada bas bas bağırdılar hakemin gösterdiği duraklama dakikaları minimum oynanacak süreyi belirtir diye. O duraklama dakikalarında da zaten 1 oyuncu değişikliği, sürüyle de vakit geçirme hadisesi oldu.
Hakemlik bir şey olduğuna da inanmıyorum, iki takım da pek bir şey oynamadı, birbirlerine gol hediye ettiler karşılıklı. Daha az hediye eden kazandı.

Adsız dedi ki...

öncelikle bir esesli olarak yılmaz vuralı hiç sevmem ama çoğu yerde haklı.hakem maçı tam anlamıyla katletti