3 Eylül 2008

Vay Be !



Beşiktaş sıradan bile diyemeyeceğimiz bir Boşnak takımını eleyip Uefa Kupasında tur atlarken binlerce methiyeler düzüldü Beşiktaş için ...Şampiyonlar Ligi ön elemesinden hiç alışık olmadığı Uefa kupasına geçiş yapan Galatasaray için yerin dibine sokma işlemi uygun görüldü güzide basınımız tarafından

Galatasaray Kapalısında Gençlerbirliği Oftaş maçında asılan "inanma" konulu pankarta rağmen Uefa finali ve Kadıköy'ün siyah-beyaz'a boyanma isteği Pazartesi oynanan Konyaspor maçında Beşiktaş tribünlerinden haykırıldı...

Beşiktaş'ın kupayı kazanmasına ihtimal yok . Bakkal mantıklı Demirören mi ? Yoksa Ertuğrul mu ? ya da kavgacı kardeşler Toroman ve Üzülmez mi ?

Bu bağlamda Galatasaray'ın önündeki tek engeli Skibbe olarak görsem bile iki takımın final oynama ümitleri bilgisayar oyunlarında saklı...

8 yorum:

Blogspor dedi ki...

Beşiktaş'tan bir şey olmaz.Önüne gelince Steau gibi bir takım dayanamaz,heme elenir.Çünkü Beşiktaş yıllar yılı en bal,en süt takımı seçip seçip UEFA ve CL'ne katılan bir Türk takımı.Galatasaray belki oynar ama Beşiktaş imkansız.

Şairler Parkı dedi ki...

Bro, öyle bir yazmışsın ki sanki bu ülkede medya Beşiktaş'ın sırtını sıvazlıyor her daim. Liverpool maçından sonra oyuncularımızın gözlerine siyah şerit de çeken bu basındı. Steau'yu eleseydi Galatasaray, övgü dolu manşetlere taşınacaktı. Durum basının kahpeliği. Yoksa bizim elediğimiz takımın gücü veya güçsüzlüğü değil.

Ayrıca sizin tribünlerdeki pankartlardan icazet almıyoruz:) Tribün hayatın ta kendisi ve yansıması ise, tribündekiler de hayallerini, isteklerini, sevinçlerini, kederlerini bir şekilde ordan iletiyorlar.

Uefa finali Türkiye'de üstelik kadıköy'de oynanacak olunca benzer dileklerden kaçmak pek mümkün değil.

Şairler Parkı dedi ki...

kırmızıbeyaz..

Beşiktaş 4.torbadan Tottenham'ı çekmişti. Nasıl bir bal ve de süt bu? Sen çok tükettin sanırım vaktiyle sihirli karışımı.

Blogspor dedi ki...

Siz Tottenham'ı göklere çıkarın.Zira Arsenal,Sevilla size XXL.

Şairler Parkı dedi ki...

Bir kere de şaşırtın üslubunuzla. Önce mevcut cümledeki anlamı iyice kavra ki yorum yapasın.

Gece uyurken ballı sütünü iç de yat.

Blogspor dedi ki...

Ballı sütü herkes içebilir.23 yaşındakiler bile...Bir kerede adam gibi takımı eleyinde gelin burda konuşun isterseniz.

Adsız dedi ki...

Beşiktaş'ın final oynamayacağını yazdığınız alaycı üslup hoş değil.Tamam oynayamazda,oynayamamasının nedeni taktik teknik olarak açıklayabilseydiniz keşke.
@kırmızıbeyaz
BJK ballı kura çekti diyorsunuz.GS ise Barcelona,Liverpool,Arsenal,Juventus gibi takımların içinden Steau'yu çekti.

Derda KASAL dedi ki...

daha ne yazayım ki taktik olarak . Taç atışından ofsayt olmadığı kuralını bilmeyen Gökhan Zan ile Sol bek özelliği olmayan Tello ile Bjk'nin sıkıntı yaşadığı ortada , Holosko da sağ kanat adamı değil ama üstün gayretiyle bu açığı kapatıyor ..

Beşiktaş'ın Uefa'da ballı kura çektiğini hatırlamıyorum . Tigana döneminde Sevilla vardı grupta . Ondan sonra Spurs geldi 4. torbada gerçi asıl bal Sevilla'nın kalecisi ve defansı olmasın geçtiğimiz sezon ?