19 Eylül 2008

Sir Alex : Chelsea ? Who ?


Ariel Ortega Blogunda belirtmiş Frank Lampard'ın açıklamalarını Sir Alex Ferguson ise aşağıda okuyacağınız açıklamaları yaparken Arsene Wenger de inceden dokunmuş Chelsea'ye .

Neyse Lampard'a dönelim , Geçen sezon önce Comminity Shield sonra Manchester'daki lig maçı ve en sonunda Moskovada kaybettikleri Şampiyonlar Ligi finali ... Lampard'ın içmesi gereken soda miktarı ton ile hesaplanırken , kendisi Ronaldo ve Manchester'a karşı açıklamalarda bulunmuş ..

Fergie diyor ki

Ferguson, United için ölüm kalım maçı olarak gösterilen ve Stamford Bridge’de oynanacak Chelsea maçından yalnızca iki gün önce bomba gibi açıklamalarda bulundu.

Chelsea, son yıllarda Manchester ile birçok finalde karşı karşıya gelse de Sir Alex Ferguson, geçmiş ve kalitesi açısından ezeli rakibi olarak gördüğü Arsenal’in Chelsea’den daha iyi olduğunu düşünüyor.

İskoç teknik adam Chelsea’nin son zamanlardaki başarısını biraz şansa biraz da paraya bağlarken bütün tarih boyunca Manchester United’ın en büyük rakibinin Arsenal olduğunu dile getirdi. Tecrübeli hoca, kendisi ve Arsene Wenger arasındaki rekabetin İngiliz futbolunu adeta zirveye taşıdığını da idda ettiği konuşmasında basın mensuplarına çeşitli açıklamalarda bulundu.

Arsenal ve Manchester United arasındaki ezeli rekabete değinen İskoç hoca “Son 12-13 seneye bakacak olursanız hep Arsenal-Manchester United çekişmesi oldu. Şu anda elbette yarışta Chelsea de var buna şüphe yok ancak geçmişe bakarsak Arsenal ve Manchester dediğinizde bu yalnızca bir maçı kazanmak anlamına gelmez bu aynı zamanda bir kulübün tarihiyle diğer bir kulübün tarihi arasındaki mücadeleyi de gösterir„ diyerek Chelsea’nin bu rekabete son yıllarda katıldığının altını çizdi.

Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger de Ferguson’un bu sözlerine “Bir sezondaki büyük maçlar ancak Avrupa Şampiyonları’na karşı oynanır”
şeklinde cevap vererek bu görüşlere katıldığını adeta onayladı.

4 yorum:

Ortega dedi ki...

Çelsi kitleyecek gibi :D

Şehzade Ali dedi ki...

zaten oyle ki, çelsi 2 gündür piyasada.
united bir hegamonyadır, bir seneye sıkıştırılamaz.

Blogspor dedi ki...

Scoları işini bilir.Yerim seni yunaytıd.

Derda KASAL dedi ki...

scolari ballıdır kaba etinden