21 Eylül 2008

Chelsea 1 - United 1


Geçen hafta öne geçip yaslanılan ve kaybedilen L'Pool maçı gibi tekrar Manchester'ın kontradan gol atma girişimleri sonucu berabere biten bir maç daha

Liverpool mağlubiyeti ve Lampard'ın lpg tankı edasıyla yaptığı açıklamalardan sonra büyük favori olarak maça başlayan Chelsea , 18.dakikada JS Park'ın güzel pas kombinasyonları sonrası Cech'ten seken topu ağlara göndermesiyle öne geçti Kırmızı Şeytanlar ... Sonrasında ise VDS sakatlandı ve bu Tevez ile Ronaldo'dan ikinci yarı sistem gereği goller bekleyen United için kötü oldu ve Tevez oyuna giremedi . Dakikalar 81 olduğunda ise Kalou o kısa boyuyla adam paylaşımındaki dengesizlik sayesinde kafayla beraberlik golünü attı ve maç böyle bitti.

Bana göre maçın adamı Owen Hargreaves diye düşünüyorum , Ronaldo'nun maç kondusyonu eksik , Berbatov'un uyum sorunu da cabası ...

Maçın künyesi

Manchester United: Van der Sar (Kuszczak 32); Neville, Ferdinand, Evans, Evra; Fletcher, Hargreaves, Scholes (Ronaldo 55), Park (O'Shea 75); Rooney, Berbatov.
Subs not used: Brown, Giggs, Nani, Tevez.
Booked: Scholes, Ferdinand, Neville, Berbatov, Rooney, Evra, Ronaldo.

Chelsea: Cech; Bosingwa, Terry, Carvalho (Alex 13), A.Cole; J.Cole, Ballack (Kalou 74), Mikel, Lampard, Malouda (Drogba 46); Anelka.
Subs not used: Cudicini, Belletti, Bridge, Ferreira.
Booked: Mikel


Son dakikada ise Rio Ferdinand oyundan atıldı sandık ama maç bitiminde soyunma odasına doğru yürüyormuş

2 yorum:

Svetlin dedi ki...

Maçın sonunda ben de Ferdinand atıldı sanmıştım ama o sırada maç bittiği için Ferdinand kenara doğru yürüyormuş. Yani Ferdi oyundan atılmadı.

Adsız dedi ki...

FORZA UNITED!!!