4 Eylül 2008

?



Fenerbahçe, sakat olmasına rağmen Milli Takım kampına dahil olan yeni transferi Emre Belözoğlu için endişeleniyor.
Bu futbolcunun baldırındaki sakatlığın, Ermenistan ve Belçika karşılaşmalarında oynaması halinde ilerleyebileceğini düşünen Fenerbahçe Teknik Direktörü Aragones, Emre’nin iki milli maçta oynamaması halinde düzelebileceğini bildirdi.
Dünya Kupası eleme grubu maçlarında yapılacak iki karşılaşmada, tam olarak iyileşmeyen bir Emre’nin oynamaması konusunda ricada bulunan sarı-lacivertliler, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim’den bu önlemi düşünmesini istedi.
Emre’nin, sezon başı hazırlık çalışması yapmamış olması nedeniyle de güçsüz bulunduğunu dile getiren İspanyol teknik adam, Terim’e, başarılı futbolcunun sakatlığının geçmesi ve form tutması için zamana ihtiyacı olduğunu bildirdi, Emre’den ileride hem kendilerinin, hem de Milli Takım’ın daha verimli yararlanabilmesi için önlem alınması gerektiğini savundu.


Yoruma gerek var mı ?

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Sakat Olan Bir Futbolcunun ki Bu Kim Olursa Olsun Hangi Formayı Giyerse Giysin Tam Olarak İyileşmeden Oynatılmamasını İstemek Sizleri Nasıl Rahatsız Edebiliyor.Bunun Nerese Objektif Bakış Şimdi diceksinki ben Galatasaraylıyım ve Burasıda Galatasaray Blogu Eyvallah Uğramam Zaten Bir Daha Vesselamm.He Ununtmadan http://www.frmtr.com/galatasaray/2037023-arda-turan-ve-sabri-sarioglu-mill-takimimizin-sili-maci-kadrosundan-cikarildi.html Ve Aradan Sadece 4 Gün Gectikten Sonra Kurtarıcı Olarak Denizli Maçında Rol Alıyor.Burda Resmi Acıklama Olsa Yorumsuz Olabilir Ama Burda Yorumsuz Olan Sizin Yazının Altına Yazdığınız Yoruma Gerek Var mı? Sorusudur.