4 Şubat 2008

Gürcan Bilgiç




2 Şubat Cumartesi buyuruyor

Daha Kadıköy'de Fenerbahçe'ye karşı sadece 2 maç oynamış Arda Turan'ın "Saracoğlu'nda üzerimizde baskı yok" deme ihtiyacı hissetmesi aslında baskının ne boyutta olduğuna dair bir fikir veriyor.


Maçın yıldızı "üzerinde tonla baskı olan Arda Turan"

* İlk 11'i, dizilişi, hatta planı bile ezber olan Fenerbahçe ve Zico, bu kez Galatasaray'a karşı bir sürpriz gerçekleştirebilir mi?
Zico, düzeninini değiştirmiyor. Rakibin kendi oyununu kabul etmesini istiyor. Bu hem iyi, hem kötü. Ama dört yıldır aynı düzen, Galatasaray'a karşı tuttu. Önünde farklı bir rakip de yok. Galatasaray'ın sistemi de belli. Benim en çok merak ettiğim; Kalli bir sürpriz yapar da takımını kontrollü oynatmaya çalışır mı? İki etaplı maçların temel kuralı budur. İlk maçta avantajlı skor alacaksın.
Dikine oynayacak bir Galatasaray takımı, bence Fenerbahçe'nin ekmeğine yağ sürer.


Dikine oynayan ve derin toplarla "Fenerbahçe'nin ekmeğine yağ süren Galatasaray"


soru geliyor Fenerbahçe kazanamazsa ne olur diye

* Fenerbahçe bu derbiyi kazanamazsa ne olur?
Derbinin favorisi F.Bahçe... Galatasaray'ı bu kadar eksik yakalamışken, Fenerbahçe'nin berabere bile kalması zor gözüküyor.


90 dakika tamamlandığında Kadıköy Şükrü Saraçoğlu stadyumunda Galatasaray'ın kontrolünde geçen maç 0-0 berabere bittiğini gösteriyordu

ve takıyor geri vitese "R" 4 Şubat 2008 Pazartesi

Hangisi eksik?

F.Bahçe'nin etkisiz oynaması, çok top kaybı yapıp, zorlanması maçın sürprizi değildi.
Asıl sürpriz G.Saray'ın bunca eksiğine, sıkıntısına karşın böylesine dik durması, rakibinin üstüne korkmadan gitmesi, hatta galibiyeti kaçıran taraf olmasıdır.


Şu yazı da kendisinindir
Derbinin favorisi F.Bahçe... Galatasaray'ı bu kadar eksik yakalamışken, Fenerbahçe'nin berabere bile kalması zor gözüküyor.

Hiç yorum yok: