23 Eylül 2007

Za- Aslanlar'dan duyuru

ZA-Aslanlar grubu faaliyetlerini sürdürmeye son vermistir.

2002 yillindan beri varolan ve bin bir zoruluklara bugünlere gelen ZA-Aslanlarin tüm faaliyetileri 17-09-07 tarihi ihtibaren durdurulmustur. Bu kararin sebebi ise Avrupada tribünlerimizde bir birlikteligi saglamak icin bizimde bir payimizin olmasini istedigimizden dolayi, bu karar sonrasi ultrAslan Avrupaya dönmüs bulunuyoruz grup olarak. Ve bu karar kimsenin istegi veyahut birilerin zoru ile alinmamistir. Zaten kuruldugumuz günden beri gerek Avrupadan gerek Türkiyeden sagolsun yetkili agabeylerimiz bize herzaman sahip cikip arkamizda olmuslardir.

Cok seyler yasandi bu günlere gelene kadar, ilk baslarda 3 kisi toplanti yapip hayal kuruyorduk, gün geldi 40 kisi gelecem diyip 17 kisi ortada kaldik, sonra gün geldi Samiyen kapalisinin elsaleh pankartini gururla tasiyip rahmetli Murat abimizi yasatan, 7 agabeyimizi misafir edip PSV deplasmani yaptik. Cok seyler yasandi acisiyla tatlisiyla güzel anilarimiz oldu.

Bugüne dek bizlere her daim sahip cikan herkese cok seyi borcu bilirim. Avrupanin dört bir yanindan Türkiyenin dört bir yanindan bize her zaman yardimci olan agabeylerimiz,arkadaslarimizi,kardeslerimize ne kadar tesekkür etsem azdir.

Bizler Zaandam olarak zaten her zaman ultrAslan'dik. Tek sikintimiz, bazi bolgelerle anlasamamakti o yuzden de abilerimizin de hosgorusuyle serbest takiliyorduk. Ama yasanan son olumlu gelismelerden sonra anlasmazliklar bitti ve uA-Hollanda'ya bagli olarak yolumuza devam edecegiz. Bizim herzaman tek amacimiz vardi oda Galatasaray idi halende öyle !

Umarim bu karar Galatasaraya ve avrupadaki tribünlerine hayirli olur

Saygilarimla,

Son kez ZA-Aslanlar YK adina
Ersel Bakim

Yasasin Bagimsiz ultrAslan!

Hiç yorum yok: